Kiitos seuratoimija

21.11.2022

Lasten ja nuorten liikunnan ja seuratoiminnan mahdollistaminen vaatii valtavan määrän arvokasta vapaaehtoistyötä, sekä laajan kirjon erilaista osaamista ja erilaisia ihmisiä.

Tänä vuonna Olympiakomitean #kiitosseuratoimija -tempauksessa Pyrkivä Gymnastics haluaa kiittää kaikkia kilpatoiminnassamme mukana olevien lasten ja nuorten huoltajia ja muita seuramme talkootoimintaan osallistuneita henkilöitä. Sen lisäksi, että olemme kuluneen vuoden aikana järjestäneet yhdessä Stara- ja Taitaja-tapahtumia, kaksi huikeaa naisten telinevoimistelun luokkakilpailua ja yhden naisten telinevoimistelun näyttökilpailun, olette olleet suuressa roolissa myös Alfan telinevoimistelutilojen remontin valmistumisessa. 

Lajin olosuhteisiin saatiin Turussa huomattava parannus kesällä ja syksyllä 2022 Alfan liikuntakeskuksen remontin myötä, ja teemme jatkossa kaikkemme näiden erinomaisten olosuhteiden hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Olosuhteet luovat meille aiempaa paremmat mahdollisuudet tarjota lapsille ja nuorille laadukasta ja turvallista seuratoimintaa ja telinevoimisteluvalmennusta.

Kiitos siis jokaiselle vuoden 2022 aikana Pyrkivä Gymnasticsin talkootoimintaan osallistuneelle! Panoksenne lasten ja nuorten urheilun eteen on korvaamattoman arvokas. Kiitos!


Pyrkivä Gymnastics haluaa kiittää lämpimästi myös Turun kaupunkia ja kaupungin edustajia merkityksellisestä työstä telinevoimisteluseurojen harjoitusolosuhteiden kehittämiseksi.  


Kuva: Maria Sjöblom