Hieno kisakausi päätettiin Turun Urheiluliiton kilpailuihin 3.-5.11.

16.11.2023

Voimistelijoidemme syksyn 2023 kisakausi päätettiin kotisalilla Turun Urheiluliiton Halloween-kilpailuissa 3.-5.11.

B-luokan nuoremmissa Mila Meriläinen taituroi upeasti kauden päätöskisassa hopealle! Kymmenen parhaan joukkoon nousivat myös Claudia Mattson sijalla 4, Nella Lehtonen sijalla 5, Aida Meriläinen sijalla 7 ja Miana Harmanen sijalla 8. Kisassa edustivat hienosti myös voimistelijamme Lotta Matomäki, Alma Rantala, Iitu Sainio ja Hulda Harju

B-luokan vanhemmissa nähtiin huikea joukko Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijoita. Louna Salmenniemi nappasi kisasta tyylikkäästi hopeaa! Giulia Sabbatini oli hienosti kilpailun 5., Ilona Suvanto 6., Emma Aaltonen 9. ja Iida Hämäläinen 10. Kilpailussa taituroivat myös voimistelijamme Elli Aarrekorpi, Helka Kivi, Emilia Käki, Maria Cristea, Aamu Kallio, Iida Pomrén ja Aini Keränen

C-luokan nuoremmissa seuramme voimistelijat nappasivat huikean neloisvoiton; Minea Virtanen voimisteli kultaa, Siiri Kuusela hopeaa ja Lilja Moisio pronssia, ja Pinja Skog nousi hienosti sijalle 4. Ellen Kiviniemi oli kilpalun 6., Aava Kiviniemi 7., ja Pihla Salmela 10. Kilpailussa edusti tyylikkäästi myös Essi Suomi.

Myös C-luokan vanhemmissa noustiin mitaleille kun Elina Immonen taituroi kilpailusta pronssia! Fiona Sundell voimisteli sijalle 5., Lily Virranheimo sijalle 6., Sara Takarautio sijalle 8. ja Aina Rauhansuu sijalle 9. Kilpailussa loistivat myös voimistelijamme Ida Correia Noca, Sonja Hakamäki, Liina Hallamaa, Ronja Mäkirinta, Anni Rautava, Sylvia Seppälä, Nelli Kallio, Aino Lehtimäki ja Miina Mäkitalo.

D-luokan nuorempien kilpailussa Pyrkivä Gymnasticin voimistelijoille huikeasti kuusi kärkisijaa. Siru Ilvander nousi korkeimmalle palkintokorokkeelle upeilla VII-kategorian pisteillä. Sofia Laurila nappasi hopeaa ja Olivia Uutela pronssia. Luna Sinisalo ja Saara Kuusela jakoivat sijan 4 ja Ilona Salokannel voimisteli kuudenneksi.

D-luokan vanhemmissa Cecilia Iljamo voimisteli tyylikkäästi kultaa. Manteli Kuusisto oli hienosti kilpailun 6. ja Lauha Korhonen 7.

E-luokan nuoremmissa Amanda Aalto voimisteli neliottelupisteillä 35,400 kultaa!

Myös E-luokan vanhemmissa kulta matkasi Pyrkivä Gymnasticsiin, kun Mona Nylund voimisteli korkeimmat kokonaispisteet 40,300. Amanda Kummala oli hienosti pisteillä 36,050 toinen.

F-luokan nuoremmissa Kerttu Lehtonen taituroi kilpailun voittoon pisteillä 42,250! Ilona Olenius voimisteli tyylikkäästi pronssille pisteillä 40,700. Nanna Sintonen oli 4., Milla Nurmikko 5., Isabella Kuzmanovski 6., Helka Haanpää 7., Selma Tanttu 8. ja Myy Virtanen 9.

F-luokan vanhemmissa Esteri Kiili nousi hopealle pisteillä 41,250. Mette Lindroos ansaitsi hienoilla suorituksilla ja pisteillä 40,700 pronssisen mitalin.

G-luokan nuoremmissa Lumi Seppälä saavutti neliottelupisteet 40,500 ja nappasi kisasta tyylikkäästi hopeaa. Silja Korhonen voimisteli pisteillä 38,550 pronssia!

H-luokassa Alexandra Virko taituroi kultaa pisteillä 38,400!

Hasania Bakkar kilpaili ensimmäistä kertaa maajoukkuelinjalla, ja sijoittui MJL 1. luokan kilpailussa hienosti sijalle 5.

MJL 2. luokassa Stiina Nikkola nappasi neliottelukultaa hienoilla pisteillä 46,600.

MJL 3. luokassa Pyrkivä Gymnasticsille hieno kaksoivoitto: kultaa Miisa Kuukasjärvelle pisteillä 44,600 ja hopeaa Linda Jewanderille pisteillä 44,300. Hyvä tytöt!

Voimistelijamme menestyivät myös joukkuekilpailuissa: Pyrkivä Gymnasticsille B., C-, D-, E- ja F-joukkuekilpailuista KULTAA!

Katso kilpailun kaikki tulosten tästä. Valtavasti onnea kaikille voimistelijoille ja valmentajille antoisasta ja erittäin onnistuneesta kisakaudesta!