Gymnaestradasta mukaan ihania muistoja ja huikeita onnistumisia

15.6.2022

Neljä päivää voimistelun iloa ja Gymnaestradaa takana! 

Tampereen Gymnaestradaan 9.-12.6.2022 mahtui valtavasti koettavaa ja nähtävää. Neljän päivän aikana ihailtiin voimistelusuorituksia, hämmästeltiin erilaisia näytöksiä, esiinnyttiin, ystävystyttiin ja kerettiin käymään Särkänniemessäkin! Vuoden suurimmassa voimistelutapahtumassa tietysti myös kisattiin, ja Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijat päättivät kisakauden hienoihin onnistumisiin.

B-luokan nuoremmissa Sofia Laurila nappasi hopeaa huikeilla VII kategorian pisteillä, Minea Virtanen voimisteli hienosti viidenneksi. B-luokan vanhemmissa oltiin hienosti kymmenen parhaan joukossa; Anni Rautava sijalla neljä, Lauha Korhonen sijalla kuusi ja Lily Virranheimo sijalla seitsemän.

C-luokan nuoremmissa Siru Ilvanderille upeasti pronssia ja kovat VII kategorian pisteet! C-luokan vanhemmissa Peppi Heikkinen taituroi itsensä pronssille, Inna Silanterä oli hienosti kisan kuudes.

D-luokan nuoremmissa Hasania Bakkar nousi VII kategoriallaan kilpailun toiseksi. Myy Virtaselle upea 8. sija. D-luokan vanhemmissa loistettiin, kun Milla Nurmikko nappasi VII kategorian pisteillä kultaa ja Selma Tanttu nousi hienosti pronssille! Kerttu Lehtonen oli upeasti kisan seitsemäs ja Mona Nylund kymmenes.

E-luokan nuoremmissa Silja Korhoselle neliottelun 4. sija ja telinekohtaisissa kilpailuissa sekä nojapuiden että puomin pronssia.

E-luokan vanhemmissa neliottelussa Auri Keräselle 17., Helmi Sepälle 33. ja Amanda Kummalalle 34. sija.

F-luokan nuoremmissa Isabella Kuzmanovskille neliottelun 16., Nanna Sintoselle 18., Venla Pajakkalalle 23. ja Mette Lindroosille 28. sija. Telinekohtaisissa kilpailuissa Nanna oli hienosti nojapuiden 5., Isabella puomin 8. ja Venla permannon 9.

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Stiina Nikkola taituroi itsensä neliottelun kahdeksannelle sijalle!

MJL 2. luokassa Lumina Mäkeläiselle upeasti ottelun pronssia! Lumi Seppälä voimisteli hienosti neljänneksi, Linda Laine sijalle 9, Linda Jewander sijalle 11 ja Emma Kervilä sijalle 13. Lisäksi telinekohtaisista kilpailuista Linda Lainelle hypyn pronssia, Lumille nojapuiden kultaa, Emmalle nojapuiden pronssia ja Luminalle permannon hopeaa.

MJL 3. luokassa Miisa Kuukasjärvi nappasi upeasti neliottelun hopeaa!

Myös ihania staralaisia nähtiin Gymnaestradan areenalla. Kaikki näyttivät parastaan ja esiintyivät rohkeasti suuressa tapahtumassa!


Gymnaestradan naisten telinevoimistelun kilpailutapahtumat huipentuivat sunnuntaina E- ja G-luokkien joukkuekilpailuihin. E-luokan tiimi voimisteli hienosti joukkuekisan sijalle 7., G-luokan joukkue nappasi tiukan kisan neljännen sijan.

Pyrkivän Gymnasticsin kisapoppoo kiittää lämpimästi kaikkia Gymnaestradan järjestäjiä, talkoolaisia, kisakavereita, valmentajia, tuomareita ja kannustusjoukkoja! Erityiskiitos huoltajillemme Ilonalle, Lauralle, Marille, Marikalle, Tarulle ja Viiville! Meillä oli superhauskaa!

Onnittelu kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienosta kauden päätöskisasta! Katso kaikki kilpailujen tulokset tästä.