Hiihtolomaleiri 2022

Pyrkivä Gymnastics järjestää telinevoimisteluleirin Alfan liikuntakeskuksessa viikolla 8. 

Tervetuloa mukaan!


Lasten ja nuorten hiihtolomaleiri järjestetään Alfan Liikuntakeskuksessa Turussa ma 21.2.2022 - ke  23.2.2022. Leiripäivät alkavat klo 9 aamulla, ja päättyvät klo 15 iltapäivällä. Leirille voi ilmoittautua joko päiväkohtaisesti tai suoraan kaikkiin kolmeen leiripäivään! 

Kolmipäiväinen leiri on suunnattu Pyrkivä Gymnasticsin harrasteryhmien voimistelijoille sekä heidän kavereilleen. (Seuran jäsenyys ei siis ole ehto leirille osallistumiseen.) Leirille voivat osallistua kaikki yli 5-vuotiaat tytöt ja pojat, taitotasoon katsomatta! Ohjelmassa on vauhdikkaiden telinevoimisteluharjoitusten lisäksi erilaisia pelejä, kisoja ja leikkejä, sekä tietysti iloista yhdessäoloa.

Hinta

Kolmen leiripäivän hinta on 90 euroa/voimistelija, ja päiväkohtainen hinta 30eur/pvä/voimistelija. Hinta sisältää ohjatut harjoitukset sekä välipalan ja lämpimän lounaan.

Ilmoittautuminen

Kuittaathan osallistumisesi ke 9.2.2022 mennessä! Kaikki ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen pyrkiva.gymnastics@gmail.com

Mainitsethan ilmoittautumisen yhteydessä lapsen nimen ja syntymävuoden, mahdolliset allergiat sekä huoltajan puhelinnumeron leiripäivien aikana. Huomioithan, että vain seuran jäsenet ovat vakuutettuja järjestäjän toimesta!

Lisätiedot seurakoordinaattori Minna Saikkonen p. 045 6056685


Huom. Hiihtolomaleiri toteutetaan mikäli osallistujia on 8 tai useampi per leiripäivä.