Leirit

Kesäinen leiri Alfan liikuntakeskuksessa!


Pyrkivä Gymnastics järjestää joka vuosi kesän alkajaisiksi telinevoimisteluleirejä ja -leiripäiviä Alfan liikuntakeskuksessa ja Raunistulan koululla. Kilparyhmille on oma intensiivileirinsä heti kesäkuun alussa ja harrastevoimistelijoille tarjotaan kaverileiripäiviä aina juhannukseen saakka.

Kaikki kilparyhmien leiripäivät alkavat Alfassa noin 3 tunnin telinevoimisteluharjoituksilla. Harjoitusten jälkeen ruokaillaan yhdessä. Iltapäivisin kokeillaan uusia liikuntalajeja, kuten esim. tanssia, yleisurheilua tai jalkapalloa. Kilpaleirin päätteeksi vietetään KevätRiehaa Mäntyniemessä, Papinsaaressa Turussa. Mäntyniemessä on sauna- ja uintimahdollisuus ja ohjelmassa mm. makkaran paistoa ja mukavaa yhdessäoloa!

Harrastevoimistelijoiden kaverileiripäivät on suunnattu 6-15 -vuotiaille tytöille ja pojille ja ne järjestetään vuoroin Alfassa ja Raunistulan koululla.

Vuonna 2018 leiripäivät ovat 11.6.-15.6. ja 18.6.-21.6.

Aiempi telinevoimistelutausta ei ole leirille osallistumisen edellytys, joten leiripäiviin voi ottaa kaverin mukaan! Kaverileiripäivät ovat vauhdikkaita leiripäiviä yhdessä liikkuen, temppuillen ja leikkien. Voit osallistua halutessasi kaikkiin leiripäiviin, tai vain sinulle sopiviin yksittäisiin leiripäiviin! Lue lisää.

Tervetuloa mukaan viettämään upea kesäinen leiri mahtavassa seurassa!