Puheenjohtajan katsaus

Kuva: Julia Meltoranta

Olipas upea voimistelukevät!

Pyrkivä Gymnastics:n ensimmäinen toimintakevät on sujunut loistavasti. Olemme erittäin aktiivinen ja dynaaminen seura. Meillä on ollut paljon tapahtumia ja voimistelijamme ovat tuoneet meille mainetta ja kunniaa. Vanhemmat ja muut taustajoukot ovat tehneet tärkeää talkootyötä. Harrasteryhmiin on tulossa jatkuvasti uusia voimistelijoita.

Kialle SM-hopeamitali!

Pyrkivä Gymnastics ry on superseura! Heti ensimmäisenä toimintakeväänä saimme SM-mitalin. Seuramme voimistelijoista Kia Haavisto taituroi juniorien puomin SM-hopeaa Jyväskylässä toukokuun puolivälissä pidetyissä SM-kilpailuissa! Lämpimät onnittelut menestyksestä Kialle, valmennustiimille ja taustajoukoille!

Kaveritreenit ja kauden koko perheen päätösrieha

Harrasteryhmille pidettiin kaveritreenipäivä 18.5. Raunistulan koululla. Harjoituksiin osallistui yli 60 innokasta voimistelijaa, mikä oli kaksikertaa enemmän kuin osasimme odottaa! Salissa oli melkoinen tungos, mutta oli meillä hauskaakin! Kevätkausi päätettiin 20.5. lauantaina pidettyyn koko perheen voimistelulliseen päätösriehaan. Mukana oli useita perheitä, äidit ja isätkin pääsivät kiipeilemään, tasapainoilemaan, pyörimään ja temppuilemaan!

FinGym Turku 2017

Pyrkivä Gymnastics näytti taas osaamisensa kilpailujen järjestäjänä neljännen kerran pidetyissä FinGym Turku-kilpailuissa viime viikonlopulla. Loimme upeat puitteet Kupittaan urheiluhalliin, kisat sujuivat moitteettomasti, maailma paras talkootiimi talkoili ja kaikki viihtyivät! Seuran voimistelijat tekivät upeita, lennokkaita sarjoja, todellista taiturointia telineillä niin nuorimmat Stara-kilpailussa kuin kansainväliseen kisaan osallistuneet edustusvoimistelijamme. On hienoa olla tällaisen seuran pj!

Kohti seuraavaa kautta

Kevätkausi päättyi harrasteryhmiemme osalta, mutta kilparyhmät jatkavat aktiivista harjoitteluaan läpi koko kesän. Kesä on täynnä toimintaa ja leirejä, ja 22.6. saakka järjestämme myös leiripäiviä, joihin kaikki 6-15 v. telinevoimistelusta kiinnostuneet tytöt ja pojat voivat taitotasoon katsomatta osallistua.

Myös tulevan syyskauden suunnittelu on jo hyvässä vaiheessa ja toivotamme kaikki uudet ja vanhatkin voimistelijat lämpimästi tervetulleiksi mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!  Meistä on mukavaa, että Sinäkin olet mukana Pyrkivä Gymnastics:ssä!

Oikein ihanaa kesää toivottaen ja nähdään taas syksyllä, pj Marika