Maajoukkuevoimistelijat

B-maajoukkue

B-maajoukkueeseen ja B-maajoukkueen tehotreeniryhmään (TTR) seurastamme kuuluvat seuraavat voimistelijat:

Anna Peltoniemi (2019 alkaen) ja Kia Haavisto (TTR, 2018 alkaen)

Tytöt opiskelevat Kerttulin urheilulukiossa ja harjoittelevat Tähdissä 9 kertaa viikossa 1-4 tuntia kerrallaan. Tyttöjen valmennuksesta vastaa Iira Murtonen.  

Bemariryhmä

Maajoukkueen esivalmennusryhmä Bemareihin seurastamme vuonna 2019-2020 kuuluvat seuraavat voimistelijat:

Alexandra Virko ja Helmiina Laitinen

Tytöt opiskelevat Puropellon koulun liikuntalinjalla sekä harjoittelevat Tähdissä 7 kertaa viikossa 1-4 tuntia kerrallaan. Tyttöjen valmennuksesta vastaavat Iira Murtonen ja Sannamari Lähde. 

Minoriryhmä

Maajoukkueen esivalmennusryhmä Minoreihin seurastamme vuonna 2019-2020 kuuluvat seuraavat voimistelijat:

Emma Sipilä, Essi Keskitalo, Esteri Kiili, Hilma Nurmi, Jasmiina Laitinen, Lumina Mäkeläinen, Miisa Kuukasjärvi.

Lisäksi Esteri on valittu Minorien tehotreeniryhmään (TTR).

Tytöt harjoittelevat Limeissä ja Pippureissa 5 kertaa viikossa 3-4,5 tuntia kerrallaan. Voimistelijoiden valmennuksesta vastaavat Sannamari Lähde ja Iira Murtonen.

Turun Seudun Urheiluakatemia - huippuolosuhteet huippu-urheilijoille!

Turun Seudun Urheiluakatemia on oppilaitosten, urheilijoiden, urheilun lajiliittojen, urheiluseurojen, Turun kaupungin ja urheilun tukipalveluja tarjoavien tahojen muodostama yhteistyöverkosto, joka toimii yhdessä muiden urheiluakatemioiden ja Suomen Olympiakomitean kanssa. Suomen Olympiakomitea myönsi Turun Seudun Urheiluakatemialle valtakunnallisen huippu-urheiluakatemia-statuksen syksyllä 2008.

Urheiluakatemiatoiminnan tavoitteena on edistää lajissaan huipulle pyrkivien ja jo huipun saavuttaneiden urheilijoiden opiskelua ja ammattiin valmistumista, päivittäisvalmentautumista ja urheilun asiantuntijoiden saatavuutta. Lue lisää