Harjoitusmaksut

Esikilparyhmät harjoittelevat Liikuntakeskus Alfassa, 
Raunistulantie 15


Kausimaksut ESIKILPARYHMÄT

  • Kevätkausi eräpäivä 15.1.
  • Syyskausi eräpäivä 15.8.
Harjoitusmääräkevät 2022syksy 2022kevät 2023
enintään 3 h/vko

365 e

370 e370 e
enintään 6 h/vko

415 e

415 e415 e
enintään 10 h/vko

495 e

500 e500 e


Kausimaksu sisältää harjoitukset ja seuran 30 euron jäsenmaksun. Kausimaksua ei palauteta, mikäli voimistelija lopettaa kesken kauden.

Sisaralennus 60 euroa/vuosi annetaan toiselle, kolmannelle jne. ilmoittautuvalle saman perheen lapselle.
Sisaralennus jaetaan tasan kahden (kevät, syksy) maksuerän kesken. Kussakin erässä hyvitetään sisaralennusta 30 euroa. Sisaralennuksen hyödyntäminen on mahdollista vain, mikäli sisarukset on kirjattu ohjeiden mukaisesti jäsenrekisteriin, saman pääkäyttäjän (saman huoltajan) alle alikäyttäjiksi.


Lisenssit ja vakuutukset


Muut maksut 2022

Kilpailut ja tapahtumat
Hinta sisältää kilpailujen ilmoittautumismaksun sekä valmennus- ja tuomarikulut. Maksut eivät sisällä matkakuluja. 
Mikäli lapsi sairastuu, on kisajärjestäjälle toimitettava lääkärintodistus poissaolosta, jolloin lapselle tulee kilpailusta 15 euron peruutusmaksu. Mikäli lääkärintodistusta ei toimiteta, laskutetaan lapselta täysimääräinen osallistumismaksu.

  • Oheislajit laskutetaan erikseen
  • Tähti-, Taitaja- ja Stara-tapahtuma Turussa 30 euroa
  • Pyrkivän järjestämä kilpailu 30 euroa
  • Muu luokkakilpailu Turussa:  Kilpailun järjestäjän ilmoittama ilmoittautumismaksu + 10 euroa valmennus- ja tuomarointikuluja
  • Muu kilpailu tai em. tapahtuma kotimaassa: Kilpailun järjestäjän ilmoittama ilmoittautumismaksu + 30 euroa valmennus- ja tuomarointikuluja

Leirit

Hinta määräytyy leirikohtaisesti. Ennen leiriä tapahtuvissa sairastumistapauksissa (sairastumisen/esteen leirille lähtöön voi todeta voimistelija/huoltaja tai valmentaja) peritään leirikohtainen peruutusmaksu, mikäli lääkärintodistus on toimitettu leirin järjestäjälle. Leirin aikana tapahtuvissa sairastumistapauksissa, tai ilman lääkärintodistusta, leirimaksua ei hyvitetä.

Yhteisvaraukset
Mikäli voimistelijoille on järjestetty majoitus ja/tai ruokailut ja/tai yhteiskuljetus (kuten Voimistelupäivät, leirit tms.), laskutetaan siitä kaikkia ilmoittautumisvaiheessa (myös myöhemmin poisjääneitä) mukana olevia voimistelijoita, mikäli toisin ei ole ilmoitettu.

Varusteet
Kaikista tilattavista varusteista peritään kustannusta vastaava maksu.