Mitalisadetta Tampereen Sisun kilpailuissa

12.10.2020


Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijat kilpailivat menestyksekkäästi Tampereen Sisun järjestämissä kilpa- ja maajoukkuelinjan luokkakilpailuissa 9.-11.10.2020.

 

B-luokan nuoremmissa Ilona Salokannel voimisteli häikäisevästi kultaa. Lisäksi kymmenen parhaan joukkoon voimistelivat Olivia Uutela, sija 5, ja Myy Virtanen, sija 6. 

B-luokan vanhemmissa napattiin upea kaksoisvoitto, kun Daniela Öström voimisteli kultaa ja Inna Silanterä hopeaa. Menestystä täydensi Kerttu Lehtosen ja Lila Heikkilän jaettu 8. sija.

C-luokan nuoremmissa voimisteltiin kultaa Eerika Salon noustessa korkeimmalle korokkeelle. Selja Gonzales voimisteli sijalle 6 ja Nanna Sintonen sijalle 9.

Myös C-luokan vanhemmissa menestyttiin. Paola Kero nappasi pronssia, ja Mette Lindroos voimisteli sijalle 10.

D-luokan nuoremmissa Pyrkivä jyräsi ja nappasi kisasta kaksoisvoiton; Lumi Seppälä voimisteli kultaa ja Linda Jewander hopeaa. Onnistunutta kisaa täydensi Emma Kervilän 9. sija.

D-luokan vanhemmissa Sara Lempiäinen voimisteli hienosti 5 sijalle 

E-luokan vanhemmissa Vilja Gonzales taituroi neliottelun sijalle 9.

 

Maajoukkuelinjan kilpailuissa 1. luokassa Esteri Kiili voimisteli pronssille saavuttaen samalla nousupisteet 2. luokkaan. Lumina Mäkelä voimisteli sijalle 9, ja Emma Sipilä ja Linda Laine jaetulle 11 sijalle. 

2. luokassa Miisa Kuukasjärvi nousi neliottelussa sijalle 9, ja nappasi puomikisasta hopeaa. Hilma Nurmi voimisteli neliottelun sijalle 10.

3. luokassa Essi Keskitalo sijoittui neliottelussa hienosti sijalle 4, ja Alexandra Virko sijalle 11.

5. luokassa Anna Peltoniemi nappasi ottelun pronssia.

 

Lämpimät onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille! Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.