Kisakausi avattiin loistokkaasti Lohjalla!

30.9.2020


Syksyn kisakausi avattiin viikonloppuna 25.-27.9.2020 Lohjalla. Upeasti onnistuneet kolme kisapäivää toivat Pyrkivään yhteensä 8 kultaista, 6 hopeista ja 2 pronssista mitalia, sekä lukuisia muita hienoja sijoituksia ja suorituksia.

B-luokan nuoremmissa Pyrkiväläiset voimistelivat upeaan kolmoisvoittoon. Myy Virtanen taituroi kultaa, Olivia Uutela hopeaa ja Ilona Salokannel pronssia. Lisäksi Elena Kero saavutti upeasti sijan 5, Helka Haanpää sijan 6 ja Ilona Olenius sijan 8.

Myös B-luokan vanhemmissa loistettiin, ja Pyrkivä otti hienon kaksoisvoiton. Daniela Öström voimisteli upeasti kultaa ja Inna Silanterä hienosti hopeaa.

C-luokan nuoremmissa Eerika Salo voimisteli vakuuttavasti kultaa. Myös Selja Gonzales sijoittui hienosti sijalle 8.

C-luokan vanhemmissa Pyrkivään matkasi sekä kultainen että pronssinen mitali. Kultaa nappasi upeasti Paola Kero ja pronssia Mette Lindroos.

D-luokan nuoremmissa oli jälleen upean kaksoisvoiton paikka. Lumi Seppälä voimisteli hienosti kultaa ja Linda Jewander hopeaa. Lisäksi Emma Kervilä oli komeasti sijalla 6 ja Stiina Nikkola sijalla 7.

D-luokan vanhemmissa Sara Lempiäinen sijoittui hienosti sijalle 4.

Myös E-luokan vanhemmissa neliottelun korkeimmalla korokkeella seisoi Pyrkiväläinen, kun Vilja Gonzales taituroi kultaa.

Maajoukkuelinjan 1. luokassa Miisa Kuukasjärvi sijoittui upeasti neliottelun pronssille. Maajoukkuelinjan 2. luokasta Essi Keskitalo voimisteli komeaan neliotteluvoittoon. Essi voitti kultaa puomilta, hopeaa hypystä ja nojapuilta, sekä lunasti samalla nousut 3. luokkaan.

Onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienosta kisakauden avauksesta! Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä.