Pyrkivä jyräsi Joukkue-SM- ja JunnuGym-viikonloppuna Turussa!

4.11.2019





Pyrkivä Gymnastics järjesti viikonloppuna 1.-3.11.2019 JunnuGym- ja Joukkue-SM-kilpailut Alfan Liikuntakeskuksessa, Turussa!

Viikonloppuna kilpailtiin seitsemässä eri kilpailuluokassa. Pyrkivällä oli edustusjoukkue viidessä, ja niistä neljässä voimisteltiin upeasti mitalisijoille!


Joukkue-SM-kilpailussa Pyrkivän joukkue taituroi upeasti SM-pronssia. Joukkueessa voimistelivat Kia Haavisto, Helmiina Laitinen, Anna Peltoniemi, Emmi Vannesluoma, Oona Vannesluoma, Olivia Vanto ja Alexandra Virko, valmentajina toimivat Iira Murtonen ja Sannamari Lähde.

B-JunnuGym joukkue voimisteli upeasti hopealle. Joukkueessa voimistelivat Frida Barck, Helka Haanpää, Edla Järvinen, Elena Kero, Auri Keränen, Amanda Kummala, Milla Nurmikko, Aurora Nygård, Venla Pajakkala ja Olivia Uutela, valmentajina toimivat Laura Tuominen ja Aino Kytömäki.

D-JunnuGym joukkue esiintyi huikean hienosti ja voitti ansaitusti kultaa! Joukkueessa voimistelivat Elin Casagrande, Linda Jewander, Emma Kervilä, Sara Lempiäinen, Lumina Mäkeläinen, Stiina Nikkola ja Lumi Seppälä, valmentajina toimivat Iira Murtonen ja Sannamari Lähde.

E-JunnuGym joukkue voimisteli upeasti hopealle. Joukkueessa voimistelivat Vilja Gonzales, Miisa Kuukasjärvi, Linda Laine, Hilma Nurmi ja Sara Söderlund, valmentajina toimivat Iira Murtonen ja Sannamari Lähde.

Onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille onnistuneesta kisaviikonlopusta. Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.