Flikun kisoista menestystä!

15.10.2019

Viikonloppuna 11.-13.10.2019 voimisteltiin Helsingissä, Flikun järjestämissä syyskilpailuissa!

B-luokan nuoremmissa Aurora Nygård saavutti 8. sijan kovatasoisessa kilpailussa upeilla VII-kategorian pisteillä!

B-lk vanhemmissa Pyrkivä jyräsi, kun Auri Keränen nappasi kisasta kultaa ja Venla Pajakkala toi upeasti pronssia kotiin. Amanda Kummala täydensi menestystä olemalla kisan kymmenes. Kaikenkaikkiaan hieno kisa tytöiltä!

C-luokassa nähtiin Pyrkivältä jälleen hieno edustus. Eerika Salo toi kisoista kotiintuomisina C-luokan nuorempien upean 6. sijan, ja vanhemmista Ella Hirvonen ja Julia Hollmén sijoittuivat hienosti sijoille 6 ja 7.

D-luokan nuoremmissa saavutettiin jälleen upea kaksoisvoitto, kun Lumina Mäkeläinen taituroi kultaa ja Lumi Seppälä ylsi mahtavasti hopealle. Lisäksi menestystä täydensivät Linda Jewanderin ja Elin Casagranden jakama 5. sija ja Stiina Nikkolan saavuttama hieno 7. sija. Vanhemmissa Sara Lempiäinen voimisteli hienosti sijalle 6!

E-luokka esiintyi Helsingin kisoissa mallikkaasti. Sekä nuoremmissa että vanhemmissa saavutettiin neliottelusta sija 14. Lisäksi 7. sija nuorempien permannolta ja vanhempien hypystä, ja 5. sija vanhempien nojapuilta.

Perjantaina käydyssä maajoukkuelinjan 1. luokan kilpailussa Essi Keskitalo nappasi neliottelusta upean 6. sijan! Puomilla Essi sijoittui hienosti jaetulle pronssille. Hyvä tytöt!

Onnittelut kaikille kilpailijoille ja valmentajille! Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.