Kisakausi avattiin voitokkaasti Tuusulassa!

8.10.2019Syksyn kisakausi käynnistyi viikonloppuna 5.-6.10.2019 VSK-U:n järjestämissä syyskilpailuissa Tuusulassa!

Kisaviikonloppu pyöräytettiin käyntiin Stara-tapahtumalla, johon osallistui voimistelijoita Pioneista ja Helmistä.

B-luokassa nähtiin upea joukko Pyrkivän voimistelijoita. B-luokan nuoremmissa kilpaili huikeat seitsemän ensikertalaista! Sekä nuoremmissa että vanhemmissa esiinnyttiin tyylikkäästi, hyvällä fiiliksellä, ja saavutettiin hienoja kategorioita.

B-luokan vanhemmissa kaikki viisi tyttöä saavuttivat paikan kymmenen parhaan joukossa. Auri Keränen loisti suorituksillaan ja toi kultaa kotiin upeilla VII-kategorian pisteillä! Amanda Kummala taituroi upeasti pronssille. Helmi Seppä oli kisan kuudes, Ilse Ketola seitsemäs ja Venla Pajakkala kahdeksas.

Sunnuntaina kisattiin C-luokan nuorempien kilpailu, ja Eerika Salo toi Pyrkivään upean 8. sijan! Kaikilta tytöiltä hieno kisa!

D-luokan nuoremmissa kerättiin menestystä. Pyrkivän voimistelijat nappasivat VSK-U:n kisasta komean kaksoisvoiton, kun Lumina Mäkeläinen taituroi kultaa häikäisevillä VII-kategorian pisteillä. Lumi Seppälä oli hienosti hopealla! Kymmenen parhaan joukosta napattiin vielä sija 4 Stiina Nikkolalle, sija 5 Elin Casagrandelle ja sija 10 Linda Jewanderille!

D-luokan vanhemmissa Sara Lempiäinen voimisteli hienosti sijalle 9!

Tuusulassa kilpailtiin myös maajoukkuelinjan 1. luokan kilpailu, jossa tytöt taituroivat 4-ottelun sijoituksille 4, 11, 21 ja 25. Puomilla Essi Keskitalo sijoittui upeasti hopealle!

Onnea kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienosta kisakauden avauksesta ja tsemppiä tuleviin koitoksiin! Kilpailun kaikki tulokset löytyvät täältä.