Voimistelupäiviltä rohmuttiin mitaleita!

10.6.2019
Pyrkivä Gymnasticsin kilpatytöt osallistuivat viikonloppuna 7.-9.6.2019 Espoossa järjestetyille Voimistelupäiville ja toivat komean 36 mitalin saaliin kotiintuomisina Turkuun!

B-luokassa sekä nuorempien että vanhempien kilpailussa korkeimmalle korokkeelle nousi Pyrkiväläinen! Nuorempien kilpailussa Isabella Kuzmanovski taituroi kultaa ja menestystä täydensivät Milla Nurmikon neljäs sija, Nanna Sintosen viides sija sekä Frida Barckin seitsemäs sija. Kaikki tytöt voimistelivat upeasti VII-kategorian pisteille! B-luokan vanhempien kilpailussa Mette Lindroos voitti kultaa VII-kategorian huippupisteillä ja Auri Keränen oli hienosti kymmenes.

E-luokan nuoremmissa Maya Åkerholm hyppäsi hienosti pronssia ja vanhemmissa Ella Turta voimisteli nojapuilta hopeaa.

F-luokan nuoremmissa hämmästeltiin mitalisadetta, kun Helmiina Laitinen taituroi neliottelun kultaa ja toi kotiin myös hypyn kultaa, nojapuiden hopeaa sekä puomin ja permannon pronssia.

Maajoukkuelinjan 4. luokassa voimisteltiin ottelusta hopeaa ja pronssia, sekä yhteensä hienot 9 telinekohtaista mitalia! Anna Peltoniemi oli neliottelun hopealla ja Kerttu Mattila pronssilla. Oona Vannesluoma voitti hypyn ja permannon kultaa, Kerttu Mattila oli hypyn,  nojapuiden ja permannon pronssilla sekä vei puomilta kultaa. Anna Peltoniemi voimisteli kultaa nojapuilta sekä oli hypyn ja puomin hopealla.

C-luokan nuoremmissa jatkettiin toisena kisapäivänä siitä, mihin perjantaina jäätiin: nelikkomme edusti kisassa hienosti, ja kultainen mitali matkasi jälleen Emma Kervilän taidokkailla suorituksilla Pyrkivään!

Lauantaina kisattiin myös Voimistelupäivien perinteikkäät joukkuekilpailut, ja areenalla Pyrkivää edustivat vauhdikkaat rosvot ja poliisit sekä Tylypahkan mystinen kaveriporukka. E-luokan rosvot ja poliisit ylsivät taidoillaan upeasti joukkuekisan hopealle! Lisäksi tälle poppoolle lankesi ansaittu asukisan voitto! F-luokan joukkue voimisteli yhtälailla komeasti ja loitsi itselleen kilpailun hopeaa!

Lauantaina huomioitiin myös kevään aikana timanttimerkin suorittaneet voimistelijat, joita Pyrkivästä löytyi huikeat kuusi kappaletta.

Myös kolmas kisapäivä jatkui menestyksekkäästi! D-luokassa Pyrkivä putsasi pöydän, ja vei yhteensä neljä kuudesta jaossa olleesta mitalista! D-luokan nuoremmista napattiin komea kolmoisvoitto, kun Linda Laine voitti kultaa, Miisa Kuukasjärvi sijoittui hopealle ja Hilma Nurmi pronssille. Kymmenen parhaan joukosta löytyivät myös Elin Casagrande, seitsemäs, Mindy Lindroos, kahdeksas, ja Lumi Seppälä, yhdeksäs.

Myös D-luokan vanhemmissa noustiin korkeimmalle korokkeelle, kun Vilja Gonzales voimisteli upeasti kisan voittoon.

MJL 2. luokassa Pyrkivä Gymnastics otti häikäisevän kaksoisvoiton, minkä lisäksi tytöt saavuttivat komeat 6 telinekohtaista mitalia! Kisan voittoon taituroi Essi Keskitalo ja hopealle ylsi hienosti Jasmiina Laitinen. Essi oli päivän paras hypyssä, nojapuilla ja permannolla, kun taas Jasmiina toi kotiin puomin hopeaa ja nojapuiden pronssia.

MJL 3. luokassa Fia Casagrande nappasi hienosti hypyn pronssia!

Onnea kaikille voimistelijoille ja valmentajille upeasta kisakauden päätöksestä!

Pyrkivä jyrää!

Viikonlopun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.