Mitaleja ja menestystä Helsingistä!

12.5.2019Viikonloppuna 11.-12.5. Pyrkivän kilpatyttöjen kisakausi jatkui Alppilan Salamien järjestämissä NTV maajoukkuelinjan 1.-5. luokkien ja kilpalinjan B-G luokkien luokkakilpailuissa Liikuntamyllyssä Helsingissä.

B-luokan vanhemmissa nähtiin hienoja suorituksia ja napattiin upea kolmoisvoitto! Ella Airaksinen taituroi kultaa, Mette Lindroos sijoittui hienosti hopealle ja Julia Hollmén komeasti pronssille. Hienoa tulosta täydentämässä oli Amanda Kulmalan 9. sija!

C-luokassa Eerika Salo voimisteli kilpailun 9. sijalle.

D-luokan tytöt keräsivät myös menestystä; nuoremmissa Linda Laine taituroi upeasti hopeaa ja Mindy Lindroos sijoittui hienosti 4. sijalle. D-luokan vanhemmissa Vilja Gonzales voimisteli komeasti kultaa! Molemmat mitalit saavutettiin huikeilla VII-kategorian pisteillä!

E-luokka edusti kisoissa upealla porukalla! Nuoremmissa saavutettiin ottelusta sijat 7 ja 8, vanhemmissa parhaana sijoituksena 11. sija. Lisäksi paljon hienoja telinekohtaisia sijoituksia, kirkkaimpina nuoremmista hypyn pronssia Edith Heinolle ja puomin pronssia Esteri Kiilille.

F-luokassa napattiin hienosti ottelun 6. sija, sekä kaksi telinekohtaista mitalia, kun Helmiina Laitinen taituroi hopeaa hypystä ja kultaa puomilta.

Maajoukkuelinjan 2. luokassa Essi Keskitalo voimisteli upeasti neliottelun pronssille. Essi oli upeasti päivän paras sekä hypyssä että puomilla.

Myös 3. luokassa napsittiin mitaleita: Emmi Vannesluoma voimisteli neliottelusta pronssia, Alexandra Virko hypystä hopeaa ja Kerttu Mattila nojapuilta hopeaa ja puomilta pronssia!

Huikea kisaviikonloppu! Onnittelut voimistelijoille ja valmentajille hienosta kisamenestyksestä! Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.