Menestystä STVK:n kisoista!

26.3.2019Pyrkivä Gymnasticsin voimistelijoita osallistui viikonloppuna 23.-24.3. STVK:n järjestämään EM-katsastukseen sekä luokka- ja maajoukkuelinjan kilpailuihin Liikuntamyllyssä Helsingissä.

Pyrkiväläisiä oli kilpalinjalla mukana B-, C- ja D-luokan kilpailuissa, ja maajoukkuelinjalla 3. luokan kilpailussa. Lisäksi viikonloppuna käytiin naisten EM-katsastuskilpailu, johon seurastamme osallistui kaksi edustajaa.

B-luokan nuoremmissa Milla Nurmikko saavutti hienosti kovatasoisen kisan 7. sijan upeilla VII-kategorian pisteillä. Myös Isabella Kuzmanovski ja Mona Nylund onnistuivat suorituksissaan ja voimistelivat hienosti VII-kategorian pisteet. B-luokan vanhemmissa Pyrkivän tytöt nappasivat huikean kaksoisvoiton, kun Cecilia Grönholm taituroi kultaa ja Paola Kero sijoittui hienosti hopealle. Mette Lindroos oli kisan viides.

 

C-luokan nuoremmissa esiinnyttiin myös mallikkaasti. Emma Kervilän kotiintuomisina oli upeasti hopeaa!

D-luokan nuoremmissa Erin Winberg voimisteli upeasti kultaa. Kymmenen parhaan joukosta löytyivät myös Miisa Kuukasjärvi, Elin Casagrande ja Lumina Mäkeläinen, sijoilta  6, 8 ja 10!

MJL 3. luokassa Kerttu Mattila nappasi hienosti hypyn pronssia. Neliottelusta Pyrkivään sijat 6, 9, 17 ja 19.

Lauantaina käytyyn naisten EM-katsastukseen osallistuivat tällä kertaa Kia Haavisto ja Sirkku Korpela. Kia voimisteli tyylikkäästi neliottelun sijalle 7, Sirkku kilpaili vain puomilla.


Jälleen yksi upea kisaviikonloppu takana, kiitokset järjestävälle seuralle! Suuret onnittelut kaikille kisaajille, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.