Mainosta ja markkinoi SM-kilpailuissa 2019 Turussa!

20.3.2019Kaikkien voimistelulajien yhteiset SM-kilpailut järjestetään 24. - 26.5.2019 Turussa.


Kupittaan palloiluhallissa ja urheiluhallissa ratkotaan suomenmestaruudet naisten telinevoimistelussa, miesten telinevoimistelussa, akrobatiavoimistelussa, joukkuevoimistelussa, rytmisessä voimistelussa, kilpa-aerobicissa, trampoliinivoimistelussa ja TeamGymissä.

Kilpailujen käytännön järjestelyistä yhdessä Voimisteluliiton kanssa vastaavat turkulaiset voimisteluseurat Lahjan Tytöt, Pyrkivä Gymnastics ja Turun Urheiluliitto.

Kokonaisuutena SM-kisaviikonlopusta on tulossa kevätkauden merkittävin voimistelutapahtuma, johon odotetaan toista tuhatta osallistujaa ja täysiä katsomoja.
Eri voimistelulajien, järjestävien seurojen, tapahtumaa tukevien tahojen ja jokaisen voimistelijan edun mukaista on saada tapahtumasta kiinnostava ja ikimuistoinen.

Pyydämme kaikkia, järjestävien seurojen vanhempia, sidosryhmiä, yrityksiä ja yhteistyökumppaneita sponsoritalkoisiin. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia markkinointiyhteistyölle ja näkyvyydelle voimistelun SM 2019 -tapahtumassa. Olethan mukana!

Juuri nyt on oikea hetki varmistaa näkyvyys painotuotteissa ja kilpailuareenoilla. Löydät alla olevan linkin kautta esimerkkikuvaukset yhteistyömuodoista ja hinnoista:

https://www.voimistelunsmkilpailut.fi/yhteistyokumppaneille/

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan 14.4.2019 mennessä, yhteydenotot sähköpostitse yhteistyo.voimistelunsm19@gmail.com

Lähdethän mukaan tukemaan suomalaista huippuvoimistelua ja järjestämään kauden upeinta voimistelutapahtumaa!