Kisakausi avattiin voitokkaasti!

10.3.2019Pyrkivän kilpatytöt avasivat kevään 2019 kilpailukauden komeasti Tampereella Ikurin hallissa, jossa järjestettiin naisten EM-katsastus sekä kilpa- ja maajoukkuelinjan kilpailut.  

Naisten EM-katsastukseen osallistuivat Pyrkivästä Kia Haavisto ja Ina Vannesluoma. Ina sijoittui upeasti kovatasoisessa kilpailussa neliottelun sijalle 6. ja Kia hienosti sijalle 11.  

Maajoukkuelinjan 3. luokasta Pyrkivän tyttöjen mukaan matkasi kolme kultaista mitalia. Fia Casagrande oli hypyssä päivän paras, Emmi Vannesluoma taituroi nojapuilla kultaa ja Alexandra Virko voimisteli permannolla korkeimmat pisteet ja kultamitalin kaulaansa. Neliottelussa voimisteltiin hienosti sijoille 4, 5 ja 7.

D-luokan voimistelijat saavuttivat nuorempien sarjasta häikäisevän kolmoisvoiton sekä hienon 5. sijan. Hilma Nurmi voimisteli upeasti kultaa, Lumina Mäkeläinen sijoittui hienosti hopealle ja Miisa Kuukasjärvi täydensi menestystä komealla pronssisijoituksellaan. Linda Jewander oli kisan viides. 

Myös C-luokassa menestyttiin upeasti! Emma Kervilä toi Tampereelta kotiin nuorempien pronssia ja Sara Lempiäinen vanhempien sarjan pronssia!

B-luokassa voimisteltiin myös tyylikkäästi. Nuorempien sarjassa Isabella Kuzmanovski sijoittui hienosti  kuudenneksi, Milla Nurmikko seitsemänneksi, Selja Gonzales kahdeksanneksi ja Mona Nylund kymmenenneksi.

B-luokan vanhemmissa voimisteltiin näyttävä kolmoisvoitto. Paola Kero nappasi komeasti kultaa, Mette Lindroos oli hienosti hopealla ja Cecilia Grönholm voimisteli upeasti pronssia.

Onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille hienosta kisamenestyksestä ja tsemppiä alkaneeseen kilpailukauteen! Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.