Menestystä Urheiluliiton kisoista!

23.10.2018Kisakautta jatkettiin viikonloppuna 19.-21.10.2018 Turun Urheiluliiton kilpailuissa, Alfan Liikuntakeskuksessa Turussa.

Perjantaina kisattiin maajoukkuelinjan pakollisissa, saldona upeasti kahdet nousupisteet!! Nuoremmissa yllettiin hienosti sijoille 8. ja 9., vanhemmissa upeasti sijalle 4.

Lauantaina kisoja jatkettiin kilpalinjan luokilla. B-luokassa nähtiin upea joukko voimistelijoita sekä hienoja suorituksia. B-luokan vanhemmissa Elli Ilmonen voimisteli upeasti hopealle ja Ella Hirvonen mahtavasti pronssille. Lisäksi Milja Linnalo sijoittui hienostiviidenneksi.

C- ja D-luokissa Pyrkivä jyräsi ja kahmi sijoituksia. C-luokan nuoremmissa saavutettiin upeasti neloisvoitto, kun Lumina Mäkeläinen taituroi kultaa ja Linda Jewander ja Lumi Seppälä voimistelivat molemmat hopeaa. Stiina Nikkola oli hienosti neljäs ja Emma Kervilä kahdeksas.

C-luokan vanhemmissa Sara Lempiäinen voimisteli hienosti viidenneksi.

D-luokan nuoremmissa napattiin kaksoisvoitto, kun Emma Sipilä voitti upeasti kultaa ja Hilma Nurmi oli komeasti hopealla. Miisa Kuukasjärvi oli hienosti neljäs, Mindy Lindroos viides, Linda Laine kuudes ja Erin Winberg kahdeksas.

Pyrkivällä oli kilpailuissa hieno edustus myös E- ja F-luokissa. E-luokan nuoremmissa  Esteri Kiili saavutti upeasti permannon kultaa. E-luokan vanhemmissa Rosa Stenbäck taituroi nojapuiden hopeaa ja permannon pronssia. Lydia Tättilä voimisteli permannolla kultaa ja voitti myös puomilla hopeaa.

F-luokan nuoremmissa Helmiina Laitinen sijoittui hienosti neliottelun hopealle. Helmiina voitti puomilta kultaa, hypystä hopeaa sekä permannolta pronssia!

Jälleen upea kisaviikonloppu takana!
Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.