Syksyn kisakausi avattiin voitokkaasti!

15.10.2018
Pyrkivä Gymnasticsin kilpatytöt avasivat syksyn kisakauden komeasti Tampereen Sisun järjestämissä syyskilpailuissa 13.-14.10.2018 Ikurin liikuntahallissa Tampereella.

B-luokan nuoremmissa Eerika Salo ja Nanna Sintonen taituroivat molemmat jaetulle hopealle. Frida Barck oli hienosti kovatasoisen kisan kuudes ja Cecilia Grönholm kymmenes. B-luokan vanhemmissa saavutettiin kymmenen parhaan joukosta sijat 7. ja 8. Seitsemänneksi voimisteli Minna Linnalo ja kahdeksanneksi Elli Ilmonen.

C-luokan nuoremmissa kaikki voimistelijamme ylsivät hienosti kymmenen parhaan joukkoon! Pronssia voimisteli Linda Jewander. Lumi Seppälä sijoittui hienosti saman kisan viidenneksi ja Stiina Nikkola yhdeksänneksi.

D-luokan nuorempien kilpailussa nähtiin upeita onnistumisia, Pyrkivään kultaa ja pronssia!! Kultamitalin voimisteli itselleen Hilma Nurmi ja pronssille ylsi Miisa Kuukasjärvi.

Tampereella kilpailtiin myös maajoukkuelinjan pakollisilla sarjoilla. Nuoremmmissa Fia Casagrande ja Alexandra Virko voimistelivat sijoille 6. ja 7., vanhemmissa Kerttu Mattila taituroi pronssille.

Valtavat onnittelut kaikille voimistelijoille ja valmentajille!
Kilpailun kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.