Gymnaestrada: valmiit talkoolistat!

27.5.2018


Gymnaestradan talkoolistat ovat valmiina. Voit tarkistaa oman talkoovuorosi ja tehtäväkenttäsi tästä linkistä:

https://goo.gl/6cWHsj

Yst. huomioithan, että listat on lukittu eikä vuoroja pääse enää omatoimisesti muokkaamaan. Mahdollisen esteen ilmetessä otathan ensitilassa yhteyttä satu.murtonen@voimistelu.fi ja sovit vaihtoehtoisista järjestelyistä.

HUOM! Kaikki talkoolaiset ilmoittautuvat työtehtäviinsä Palloiluhallin pääsisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevassa kisatoimistossa. Kisatoimistosta kukin talkoolainen saa vapaaehtoispassin ja -paidan sekä myöhemmin todistuksen tekemästään vapaaehtoistyöstä.

HUOM! Vapaaehtoispassi tulee palauttaa AINA työvuoron jälkeen takaisin kisatoimistoon, mutta paita on henkilökohtainen ja sen saa pitää.

Kukin talkoolainen on oikeutettu työvuoronsa aikana hakemaan talkookahvituksesta kahvia, vettä ja hedelmiä. Pikkupurtavaa voi kukin tarpeen mukaan ostaa kanttiinista.

HUOM! Kaikille Gymnaestradassa mukana olleille vapaaehtoisille järjestetään sunnuntaina 10.6.2018 iltapäivällä kiitostilaisuus, johon jokainen mukana ollut on lämpimästi tervetullut! Tarkemmat ohjeet erillisessä tiedotteessa, ennen tapahtuman alkua!

Nähdään Kupittaalla ja tehdään tapahtumasta onnistunut ja ikimuistoinen!
Lämmin kiitos arvokkaasta panoksestasi jo etukäteen!