KUTSU: Gymnaestrada tiedotustilaisuus kaikille talkoolaisille!

2.5.2018


Olet lämpimästi tervetullut mukaan voimistelun Suomi Gymnaestradaan!

Suurtapahtuma käynnistyy jo kuukauden kuluttua ja talkootyöhön osallistuvien
järjestäytyminen eri tehtäviin on nyt käynnissä.

Pyrkivä Gymnastics ja Turun Urheiluliitto kutsuvat kaikki vapaaehtoiset ja talkootyöhön ilmoittautuneet yhteiseen tiedotustilaisuuteen, joka järjestetään

 

Keskiviikkona 23.5. klo 19.30-20.30 uudessa Palloiluhallissa, Kupittaalla,
os. Lemminkäisenkatu 32a. Sisäänkäynti pääovista.

 

Tilaisuudessa käydään läpi tapahtuman pääpiirteet, aikataulut sekä vapaaehtoisten eri tehtäväkentät. Saat käsityksen oman vastuualueesi käytännön järjestelyistä ja pääset tutustumaan päätapahtumapaikkaan ja tiimisi muihin jäseniin jo etukäteen!


Mikäli et ole vielä lisännyt nimeäsi talkoovuorojen listalle, tee se nyt! Jokaisesta perheestä edellytetään vähintään toisen vanhemman vapaaehtoistyötä tapahtumassa.
Listat ovat Pyrkivän ja Urheiluliiton sivuilla avoinna aina 10.5. saakka, joten liity joukkoomme ja lähde mukaan toteuttamaan kanssamme kesän liikuttavimpia festareita!

Muistathan, että kaikki talkoolaiset saavat vapaaehtoispassin, jolla pääsee osallistumaan Palloiluhallissa järjestettäviin talkoopäivän tapahtumiin ja kilpailuihin veloituksetta!

Talkoovuoroihin voi ilmoittautua myös tästä linkistä:

https://goo.gl/6cWHsj

HUOM! Ilmoittautumisen yhteydessä kukin perhe ilmoittaa vain sen ajanjakson ja talkoovuoron, jolloin on varmasti tapahtumajärjestelyissä mukana. Ilmoittautuminen on sitova.

Tarkemmat työtehtävät yksilöidään 23.5. tiedotustilaisuudessa. 
Tavataan Kupittaalla!