Pyrkivä jyräsi Turussa!

5.11.2017


Pyrkivän kilpalinjan tytöt häikäisivät osaamisellaan Turun Urheiluliiton järjestämissä luokkakilpailuissa Turussa 3.-4.11.2017.

B-luokan nuoremmissa Pyrkivä otti kaksoisvoiton, kun Linda Jewander voimisteli kultaa ja Aino Ojanen sijoittui hienosti hopealle. Menestystä täydensivät neljänneksi sijoittunut Lumi Seppälä sekä seitsemänneksi voimistellut Emma Kervilä.

C-luokan nuoremmissa Pyrkivä jyräsi ja otti komean neloisvoiton. Hilma Nurmi voimisteli upeasti kultaa, Jenny Alpisalo oli hienosti hopealla ja Linda Laine komeasti pronssilla. Vilja Gonzales täydensi menstystä ja sijoittui neljänneksi. Miisa Kuukasjärvi oli kisan kuudes.

C-luokan vanhemmissa kymmenen parhaan joukkoon ylsi kuusi Pyrkivän kilpatyttöä. Oona Bäckman jatkoi vahvoja suorituksiaan ja taituroi hopealle. Maya Åkerholm oli hienosti kisan pronssilla. Aada Rauvola voimisteli viidenneksi, Saga Salminen kuudenneksi, Milma Kauppinen kahdeksanneksi ja Nella Ahdeala kymmenenneksi.

D-luokan nuoremmissa taituroitiin jälleen kaksoisvoittoon. Essi Keskitalo voitti upeilla suorituksillaan kultaa ja Esteri Kiili oli hienosti hopealla.

E-luokan nuoremmissa Linnea Kettunen voimisteli neliottelun jaettuun voittoon. Helmiina Laitinen sijoittui hienosti neliottelun pronssille. Helmiina sijoittui hypyssä pronssille ja puomilla pronssille. Linnea Kettunen otti puomilta hopeaa. Ella Turta täydensi päivän menestystä ottamalla nojapuilta hopeaa.

Onnea kaikille upeista kisasuorituksista ja menestystä ensi viikonlopun joukkuekisaan!

Kilpailun kaikki tulokset näkyvät tästä linkistä.