Syksyn aloitusinfo harrastevoimistelijoille!

16.8.2017


Syyskausi starttaa sunnuntairyhmillä 20.8.2017 ja arkiryhmillä 4.9.2017. Sunnuntairyhmien harjoitukset alkavat aikaisemmin, koska korvaamme muutamia jo tiedossa olevia poikkeuksia heti kauden alussa.

Ennen kauden alkua vielä muutama käytännön asia uusille ja vanhoille jumppareille:

Uusille jumppareille

Liikuntakeskus Alfassa on käytössä Turun kaupungin ylläpitämä kulkuportti, jota varten jokaisen vanhemman tulee lunastaa saattajaranneke (10€). Rannekkeella pääsee portista kulkemaan veloituksetta sekä lapsi, että aikuinen. Rannekkeita jaetaan ensimmäisten harjoitusten yhteydessä. Lunastus maksaa 10e, joten varaattehan käteistä mukaanne. Kiitos! Muita kuluja rannekkeesta ei tule. Saattajaranneke on tarkoitettu ainoastaan lapsen tuomiseen ja hakemiseen, joten sillä ei saa osallistua Alfassa olevien muiden lajien toimintaan.

Kulkuportti ja rannekkeet 1.9.2017 jälkeen

Edellinen latausjakso (1.9.2016-31.8.2017) päättyy 31.8. ja uusi latausjakso astuu voimaan 1.9.2017. Vanhat rannekkeet toimivat portilla elokuun loppuun asti normaalisti.

Perjantaista 1.9.2017 alkaen rannekkeet latautuvat uudelle kaudelle automaattisesti ensimmäisellä leimauskerralla. Rannekkeet on koodattu etälatauksena portin tietokantaan valmiiksi. Ranneke ei lataudu pelkällä vilauttamisella, vaan ranneketta täytyy pitää hetken aikaa koneessa kiinni, jotta kone tunnistaa rannekkeen ja lataus onnistuu. Yhden rannekkeen lataaminen saattaa kestää 5-30s, joten älkää hätäilkö ensimmäisellä leimauskerralla. Ensimmäisiin syyskuun harjoituksiin kannattaa siis tulla ajoissa, sillä kaikilla rannekkeen jo omistavilla on sama lataus edessä.

Jos ranneke ei toimikaan portilla?

Jos ranneke ei jostain syystä lataudu tai ei muuten toimi portilla, päästämme teidät portista sisälle. Tässä tapauksessa keräämme toimimattomat rannekkeet ja käyn lataamassa ne puolestanne. Saatte rannekkeen takaisin seuraavien harjoitusten alussa.

Rannekkeen kadotessa

Ranneke on henkilökohtainen ja se on koodattu lapsen nimelle, joten rannekkeen kadotessa tai rikkoutuessa otattehan heti yhteyttä Minna Saikkoseen. Uudesta rannekkeesta peritään 10e maksu.

Vuosikalenteri

Päivitetty vuosikalenteri löytyy nettisivuiltamme. Linkki alhaalla.

https://www.pyrkivagymnastics.fi/harraste/harjoitusaikataulut/

Sivun yläosassa linkki jumppakoulun vuosi S2017-K2018
 

Yst. merkitsettehän kalenterissa näkyvät tapahtumat ja poikkeukset jo valmiiksi omaan kalenteriinne. Käymme kalenterin läpi myös pelisääntökeskustelussa, josta tulee tiedote erikseen.

Olemme lapsia vastassa sekä portilla, että salin ovella. Tervetuloa mukaan toimintaamme!