Puheenjohtajan terveiset!

12.2.2014


Kevätkausi vauhdissa

Kevätkausi on jo hyvässä vauhdissa. Sama ilo ja innostuneisuus, joka tuotti upeita tuloksia syyskaudella,  jatkuu voimistelijoiden ja valmentajien parissa edelleen. Hypitään, pompitaan, kiivetään ja harjoitellaan päämäärätietoisesti, mutta hymyssä suin. Alfan telinesali on täynnä toimintaa iltaisin. Yksi johtoryhmän viime vuonna toimintasuunnitelmassa asettamista tavoitteista vuodelle 2014 täyttyi jo tammikuussa, kun saimme kaksi kokenutta valmentajaa seuraamme. Lisäksi valmentamisen aloitti peräti kolme apuvalmentajaa, joista varmasti kasvaa tulevaisuuden huipputekijöitä!

Seuramme voimistelijoita kuuluu edelleen maajoukkueen esivalmennusryhmä Minoreihin ja edustusta on myös paikallisemmin toimivassa Alueminorit-ryhmässä. Parhaat tytöt osallistuvat huhtikuun alussa pidettäviin Junioreiden SM-kilpailuihin Helsingissä. Harrasteryhmien kevään ohjelmaan kuuluu Pronssi- ja Hopeamerkkien suorittamisia.  Tavoitteet on asetettu korkealle ja ne ylitetään reilusti, ei vain rimaa hipoen. Laadukkaaseen toimintaan tehty panostus alkaa tuottaa tulosta!

Valokuvia!

Viime vuoden lopulla otetut upeat ryhmä- ja yksilökuvat ovat nyt tilattavissa ja kaikkien ulottuvilla. Parhaat otokset on laitettu kotisivuille, mukaan on kelpuutettu johtoryhmäkin. Kuvien takana on alan ammattilainen, Julia Meltoranta. Hänen ottamiaan valokuvia käytetään mm. Voimisteluliiton materiaaleissa. Käy sivuillamme tutustumassa kuviin ja tilaa omasi! Oman tyttäreni ihanin ryhmäkuva on jo meillä kotona kehystettynä. Voimme yhdessä muistella jumppakavereiden nimiä joskus tulevaisuudessa ja käydä läpi kaikkia ihania muistoja mitä olemme voimistelusta saaneet.

FinGym Turku 2014 lähestyy

Kevään suurin ja merkittävin tapahtuma, kansainvälinen voimistelukilpailu, Fin Gym Turku 2014, lähestyy vauhdilla. Turun Pyrkivä ja Turun Urheiluliitto järjestävät toukokuussa 2014 kilpailun, johon odotetaan laajaa kotimaista ja kansainvälistä osallistujajoukkoa. Järjestelytoimikunta on tehnyt tapahtuman eteen töitä viime syyskuusta alkaen ja loppurutistus häämöttää jo. Tavoitteena on hyvin järjestetty, kansainvälinen telinevoimistelukilpailu, josta muodostuu monivuotinen perinne ja johon voimistelijat haluavat tulla yhä uudelleen. Ehkä joku tulevaisuuden olympiavoittaja aloittaa kansainvälisen kilpailu-uransa juuri FinGym Turku – tapahtumasta! Kilpailut järjestetään 23.-24.5.2014 Kupittaan Urheiluhallissa. Kisasivuja voi seurata täältä: http://turunpyrkiva.sporttisaitti.com/tapahtumat/kilpailut/fingym-2014/ .  Kilpailun harjoitukset, karsinta ja finaali ovat yleisölle avoimia.  Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä huippuvoimistelua Turussa!

FinGym-kisan kanssa samana viikonloppuna järjestämme myös NTV:n luokka- ja maajoukkuelinjan kilpailut Kupittaalla, Turussa. Myös poikien JunnuGym kuuluu kisaviikonlopun ohjelmaan. Näiden onnistumisessa myös kaikilla seuran toiminnassa mukana olevilla vanhemmilla on merkittävä rooli!  

Alfan leiri ja Kevätrieha

Kausi päättyy toukokuussa, mutta ennen kesälomia järjestetään vielä perinteinen Alfan leiri ja sen päätteeksi Kevätrieha. Leirillä voimistelijat ovat tutustuneet myös moniin uusiin lajeihin ja kokeilleet aamun telinevoimisteluharjoitusten jälkeen esim. jalkapalloa, minigolfia, ratsastusta, tennistä, sirkuskoulua ja tanssia. Kevätriehassa on sen jälkeen paistettu makkaraa, saunottu, hypitty voltit laiturilta, ongittu ja muutenkin vietetty mukavaa aikaa yhdessä. Sääkin on usein suosinut meitä.

Hienoa, että olet mukana toiminnassamme!

Mukavaa kevään jatkoa toivottaen,

pj Marika