Marraskuussa otetut ryhmäkuvat ovat nyt tilattavissa!

22.1.2014


Kuvatilauksen voi tehdä kätevästi sähköpostilla osoitteeseen voimistelukuva@gmail.com

Tilausta tehdessäsi mainitse seuraavaa:

- omat yhteystietosi

- kuvatun voimistelijan nimi ja ryhmä

- tilattava kuva / kuvat

HUOM! Koska osasta ryhmiä on otettu useita erilaisia kuvia, voit selvyyden vuoksi kopioida TuPy:n sivuilta toivomasi version näyttökuvan ja liittää sen sähköpostiin mukaan.

Tilatut kuvat toimitetaan ainoastaan digitaalisessa muodossa. Kuvista saa tällöin alkuperäisen käsittelemättömän ja valmiiksi editoidun version. Paperikuvien teettäminen on näistä helppoa.

Kuvien hinnat ovat:

digitaalinen JPEG (2336 x 3504) = 5 € / kpl

Pienemmät (alle 5 kuvan) tilaukset toimitetaan suoraan sähköpostiin. Isommat kuvaerät lähetetään postitse, jolloin tilauksiin lisätään 2 euron postituskulut.

Kaikki tilaukset maksetaan etukäteen tilille. Kuvien toimitusviive on noin viikko. Maksuohjeet saat tilauksen yhteydessä.

Voit tutustua harrasteryhmistä otettuihin kuviin tämän linkin kautta: http://turunpyrkiva.sporttisaitti.com/tapahtumat/kuvat/2013/ryhmakuvat-2013/

Kilparyhmien kuvista on toimitettu erilliset ohjeet sähköpostitse.

Mikäli voimistelijasta on otettu myös yksilökuvia, niitä voi kysellä suoraan kuvaaja Julia Meltorannalta osoitteesta voimistelukuva@gmail.com  Yksilökuvia ei julkaista TuPy:n omilla verkkosivuilla, joten niihin pääsee tutustumaan vain erillisestä pyynnöstä.