Kevätkausi käynnistyy 12.1.2014!

16.12.2013


Syyslukukausi on harrasteryhmien osalta päättynyt. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille sekä lämmin kiitoksemme kuluneesta kaudesta kaikille toiminnassamme mukana olleille!

Kevätlukukausi käynnistyy jälleen su 12.1.2014. Tervetuloa mukaan voimistelemaan kanssamme!

Kaikki syyskaudella 2013 jäsenrekisteriin kirjatut ja toiminnassa mukana olleet voimistelijat siirretään automaattisesti sopiviin harraste-, taito- ja kilparyhmiin myös kevätkaudelle 2014. Ryhmät ja harjoitusajat pysyvät pääsääntöisesti ennallaan.

Huoltaja saa automaattisesta ilmoittautumisesta sähköpostiinsa ilmoituksen ja laskun, jonka suorittamalla paikka ryhmässä vahvistuu.

HUOM! Lasku on maksettava viimeistään laskussa ilmoitettuna eräpäivänä, muutoin paikkavaraus raukeaa ja siirtyy jonotuslistalla seuraavalle.

HUOM! Mikäli voimistelija ei halua enää jatkaa ryhmässään kevätkaudella 2014, paikka tulee perua etukäteen jäsenrekisterin kautta. Paikan voi perua poistamalla voimistelijan tiedot jäsenrekisterissä kyseisen ryhmän nimilistasta.

Uusien voimistelijoiden ilmoittautuminen kevätlukukaudelle alkaa 1.1.2014. Jäsenrekisterin kautta näkyy reaaliaikainen paikkatilanne kaikista harrasteryhmistä.

Maksettuja kausimaksuja ei palauteta, mikäli voimistelija lopettaa keväällä kesken kauden.

Voit ilmoittautua ryhmiimme tai muokata, päivittää ja hallinnoida jäsenrekisterissä olevia tietoja tästä linkistä.